Lukijat

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Nubabobohyvösen synttärit!


Elämäni rakkauteni täytti 1V perjantaina 7.9.2012. 
Lauantaina sitten päätin pitää pikkuiselle synttärit. 
Heräsin aamulla tajuten, että asuntoni on kamala läävä. Ei auttanut kun alkaa siivoamaan oikein urakalla. 4 tunnin päästä olin valmis. 
Minun oli tarkoitus leipoa synttäreille muffareita, mutta ajankäyttöni takia en ehtinyt, joten plan B:nä päädyin tarjoamaan tonnikalafetasalaattia, limekakkua ja keksejä. Koirille oli tarjolla maksalaatikkoa (MIRKA: Mä sain maksalaatikkoa! :D ) ja nakkeja.
Synttärit meni hyvin, kiitosta vaan kaikille jotka tuli paikalle. 
Synttäreiden jälkeen Bobo lähti mummille hoitoon ja aloitin illan siskoni kanssa. Päädyimme lähtemään läävältäni Leppävaaraan. Kuulostaa hyvältä, mutta rankan siivoamisen ja aikaisin aloitetun juomisen takia 
(UFOSHOTTIEN) jälkeen olin aikamoisessa humalassa. Tässä mainittakoon, että allekirjoittanut TANSSI kuin Elvis konsanaan, hyvä, että lähdimme ajoissa, etten ehtinyt tehdä mitään muuta hölmöä :D 
En tietenkään tajunnut humalatilaani baarissa vaan vasta tänä aamuna siskoni soittaessa minulle. 
Mm. mietin miten minulla on niin vähän rahaa baarin jälkeen, SYY: kävimme syömässä, ei mitään muistikuvaa. Harmittaa, kun ei muista että mitä söi tai oliko se hyvää. Pitää ettiä ruokatahroja vaatteilta :D 
Mietin myös mihin siskoni katosi ja miten itse pääsin kotiin. Siskoni oli mennyt taksilla, ok, mutta miten itse pääsin kotiin? 
Nukuttuani pari tuntia muistin yhtäkkiä, että olin tavannut dösärillä jonkun miehen ja jäin puhumaan hänen kanssaan. Yritin päästä omalla kortilla kotiin, mutta ei ollut arvoa. Kiitos sinulle, että maksoit matkani. Heräsin sitten Espoon keskuksessa ja yritin päästä kotiin. Taksitolpalla tapasin kundin joka maksoi matkani kotiin. Kiitos vain. 
Nyt jälkeenpäin harmittaa, koska en tunne oloani mukavaksi jos joku muu maksaa puolestani asioita. Koskaan. Mitään. Mutta kiitos paljon jos joskus tän luette. 
Yhden jos minkä sanon on, että seuraavan kerran kun menen Alkoon en enää KOSKAANKOSKAAN osta sitä kirottua UFOSHOTTIA. Se jos mikä saa ihmisen toimimaan hölmösti ja on juoma joka saa ihmisen toivomaan kuolemaa.


                Vaalenpunainen paholainen. Kolme kertaa hairahtanut tähän, mutta nyt se on ohi! :P 

Ei muuta, kuin hyvää sunnuntaita ja tulevaa työviikkoa kaikille. 
P.s. Itse en saa unta, joten huomisesta tulee tuskanen päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti