Lukijat

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

...Viikonloppu kun lumi saartoi kilahdusherkät metsään...


Tämä viikonloppu on ollut erilainen monellakin tapaa. Tai siis ei nyt niin kovin monella, mutta kuitenkin.
Ensinnäkin kuunvaihde viikko duunissa vei niin kaikki fyysiset,kuin henkisetkin mehut ees suunnitella "Mitä sitä tekis viikonloppuna ja kenen kanssa". Perjantaisen PAS**myräkän jälkeen sitä viimeistään mietti et "Juuh peli on menetetty."
Muistaakseni tosiaankin useampaan kertaan uhosin Perjantaina töissä, kuinka MINÄ linnottaudun KOKO VIIKONLOPUKSI kotiin enkä poistu sieltä. 
Varauduin siihen vielä ostamalla koko viikonlopun ruoat valmiiks, ihan vain sen takia jos en tosiaankaan olisi poistunut kotoani koko viikonlopun aikana.
Perjantai meni tavanomaiseen tapaan, kauppa,koti, syönpä tässä vähäsen, vienpä tuon Nuuberin ulos ja menenpä lekottamaan raajojani sohvalle "ihan vähäksi aikaa". Todellisuudessa siis nukuin seuraavaan aamun, johonkin 6.00.6.30 olin jo ylhäällä,juomassa aamukahviani.
Pihalla oli ältsisti lunta, uutta,koskematonta lunta. Menimme tavanomaisesti tuonne jalkapallokentälle kävelemään ja päästin Nuban vapaaksi juoksemaan. (En siis tavallisesti yksinollessa päästä vapaaksi, mut oli 
aikaista ja muita ei ollut näkyvissä). WIIIIIIUF, kun se jo katos. PANIIKKI! NUBAAAAAA (hyvä huudella tälleen jossain 7.00 aikoihin pihalla ihan täysii) :) Ja parin namin avulla se suostui pysymään kentällä ja eikä lähtenyt juoksemaan naapurin koiran perään. Iso kiitos koulutusnameille :) 
Päivä meni hitaasti, tiskasin loput tiskit ja tein TAAS uskomattoman hyvää tortillalasagnea (vähän eri kermalla vain) :P 


Tässä kaikkien iloksi tai vihaksi paljon kehumani Tortillalasagnen ohje :) 


6 annosta
Ainekset: 
1 paketillinen isoja vehnätortilloja (6kpl)
400g paistijauhelihaa (itse olen käyttänyt ihan normaalia sika-nauta,nauta-sika jauhelihaa)
1 pussi (200g) Pakastesipulia
2 rkl Valio Oivariini juoksevaa (vuoan voitelemiseen)
3/4 tl suolaa
2 tl pippurisekoitusta (Itse laitan vain 1 tl tätä sekoitusta, koska 2 tl tulee vähän liian mausteista minun makuuni)
1 tlk (400g) tomaattimurskaa
! prk (2,5dl) Valio maustettua ruokakermaa Kolme juustoa
1 dl Persiljaa (Itse en ole tätä ainesosaa käyttänyt)
1 pussi (150g) Mozzarella raastetta

Ohje: 
Paista jauheliha ja sipuli pannussa. Mausta. Lisää tomaattimurska ja ruokakerma ja anna kiehahtaa. Nosta levyltä ja lisää hienonnettu persilja. 
Itse otin uunivuoan voitelin sen ja laitoin pohjalle tortillat, sitten kastiketta ja juustoraastetta, sitten taas tortillat,kastike ja juustoraaste jnejne.
Paisto 225 asteessa uunin ala/keskiosassa 10-15min.

(Tein myös tuosta auran makuisesta ruokakermasta ja tuli hyvää, sillon maustin vain siten, että en laittanut ollenkaan suolaa ja sen 1 tlk pippurisekoitusta.)


TADAA! Helppoa ja hyvää. Yksin elävälle tyttiäiselle riittää useammaksi päiväksi :) 

...Niinkuin jo sanoin, että tarkoitukseni oli ekaksi jäädä vain kotiin, mutta olimme jo puhuneet siskoni kanssa katsovamme elokuvan Lauantai-iltana. 
Kuudelta sitten illalla päätin viimein, että jos saisin isukilta kyydin keskustaan voisin toki lähteäkkin.
Seitsemän aikoihin sitten lähdin siskolleni katsomaan elokuvaa. Titanic 2 oli vuorossa. Ekaksi ajattelin, että nääh, en jaksa ottaa juomaa mukaan, mutta mietittyäni kuinka huono tuo pläjäys saattaisi olla, otin kaksi armon kaljaa kaupasta. Yhden itselleni ja yhden siskolleni. Myöhemmin tästä lisää,olen liian masentunut tässä mainitakseni siitä mitään...
Oli mukavaa pitkästä aikaa käydä vanhoilla "huudeilla". Tuli mukavia muistoja niistä ajoista kun siellä vielä asui... :) 

P.s. Puhuin tytsyjen kanssa silloin Turuus josko sitä opiskelis tai tekis töitä. Ja millä aikataululla. Nih, tuli puhetta että lähtisinkö toiseen kaupunkiin vai jäisinkö Espooseen. Omasta mielestäni olen niin Espoolainen kuin olla ja vaan voin ja siihen ystävänikin tokaisi
"Sä Mari olet kyllä niin Espoolainen, että mä en voisi koskaan kuvitella sun asuvan missään muualla." :D 
Noh tässä viime viikolla jaettiin tällaista uutta lehteä ja nauroin, koska tämähän sopii minulle kuin nyrkki silmään. 



                             Espoon nainen. Lehti Espoolaiselle ja Espoonmieliselle naiselle.


Jotenkin musta tuntuu, että tää lehti on kuin mulle tehty :D 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti