Lukijat

lauantai 1. joulukuuta 2012

Lumihirviöitä,- ja enkeleitä!


Hullu viikko takana. 
Kuukauden vaihe töissä ja kolmea eri työtehtävää hoitamassa = Perjantai ilta unten mailla. 
...Antakees lapset kun Mari täti kertoo jotain... 
Olin Maanantaina hieman väsynyt. Tämähän ei tietenkään johtunut siitä, että olisin ollut Sunnuntaina Turussa. Ei tietenkään :) Se johtui siitä, että en ollut varautunut heräämään viikonlopun jälkeen töihin :P 
Sunnuntaina siis valitettavasti heräsin kauhukseni siihen, että ystäväni soittaa, että missä olen. Terroria, olin kotona, heräsin vasta ja minun olisi pitänyt samaan aikaan olla jo Espoon keskuksessa ostamassa lippua Turkuun menevään junaan. Noh, tunnin myöhässä olin sitten loppujen lopuksi siellä. Turussa juhlistimme ystäväni synttäreitä, ruoka,kahvi ja seura oli hyvää ja pääsinpä kattelemaan Turuun jouluisia kauppoja :) 
Sainpa VIHDOINKIN varattua liput raskaaseen jouluun (PAKKO OLI, kun olin saanut salamanterilta tästä sanomista, et vielä ne liput loppuu, ennenku saan ne varattua) :D. Juu, ja todellakin olen niin hajamielinen, että joudun matkustamaan toiseen kaupunkiin toisen ihmisen muistuttamaksi ennenkuin muistan tehdä niinkin yksinkertaisen asian,kuin varata liput keikalle :) 



Maanantai ja Tiistai meni oikein sulavasti tehden omia työtehtäviä. 
Maanantaina Salamanterin muistuttamana kävin hakemassa liput ja TADAA! Tässä se nyt olis, salaisessa (Ei kyl tämän jälkeen enään niin kovin salaisessa piilossa) :) 




Keskiviikko ja Torstai meni sitten taas toisessa työpisteessä. Meni ihan sulavasti, mutta tavaraa oli paljon ja ulkona kylmä, ei siis mikään unelma asetelma. Enimmäkseen tuuli ja vähän tuli taivaalta lumihötöö, mutta just mietiskelin, et HEI,on ne ennenkin luvannut sadetta ja räntää taivaalta ja mitään ei ole tullut ja sitten kun ne lupaa, et ei tuu mitään niin johan sieltä tulee taivaalta kissoja ja koiria... Mut tällä kertaa sääennusteet pitikin paikkaansa!! (YLLÄTYS!!) Lunta tuli ja vielä kivan kiinteenä, ettei se heti sulanukkaan pois. Siis tämähän asetelma ei minua miellytä,ei vapaa-ajalla eikä töissä, mutta nähdessäni, kuinka onnelliseksi Nuba tuli (siis toi koira meni ihan sekasin!) tulin itsekkin hyvälle tuulelle. En vihaa enää ihan niin paljoa tuota lumimäärää... Kunnes...
Perjantai. Kirottu Perjantai. Heräsin aamulla ja lähdin viemään Nubaa ulos. Ei siin mitään, mutta lunta oli tullut yön aikana AIKUISTEN OIKEASTI järkyttävästi. Sitä sato vaakatasossa. Ensimmäinen virhe sinä aamuna oli herätä. Toinen virhe oli laittaa ripsiväriä, koska siihen mennessä kun pääsin töihin, ne oli jo poskilla.
"Onneksi" pääsin aivan kokonaan toiseen toimipaikkaan tekemään töitä. Ainut mikä siinä oli "onneksi" oli se, että sain olla koko päivän sisällä ja en joutunut lähtemään lumisateen uhriks pihalle. 
Ja KYLLÄ nukuin taas onnellisesti koko Perjantai-illan. Sen verran rankka tuo viikko työmäärineen ja muuttunuine säineen oli. 
Pakkanen ja lumi saa jäädä,mut nyt vois tuo sataminen loppua. 

P.s. Hyvää joulukuuta kaikille :) 
P.p.s Tukehtukaa kateuteenne ja kattokaa kuinka hieno kalenteri mulla on :P (Piti siis ostaa kalenteri jossa on prinsessat, mut en päässyt Tarjariin asti, joten ostin sitten ässästä tällasen hienon lohtukalenterin) :) 
P.p.p.s Henkinen ikäni on ehkä joku 5v :P 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti