Lukijat

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Väsyttää ihan erkkinä...

Ei mennyt sitten viikonloppu ihan suunnitelmien mukaan.
Kävin kyllä perjantaina istumassa iltaa ja kaikki meni hyvin,oikein hyvin :)
Lauantaina sitten jossain oikein ihanassa huumassa aloin juomaan liian aikaisin ja tietty vielä fiksusti tyhjään mahaan. Meidän PITI lähteä kauppaan hyvissä ajoin ostamaan aamupalaa, mutta lähdön hetkellä aloin voimaan pahoin ja vedin vielä päälle kunnon herneen nenään. Riitahan alkoi kutakuinkin siitä, että luulin siskojeni tulevan jo päivällä meille ja olisin muuten mennyt kauppaan, mutta en olisi jaksanut palauttaa tölkkejä samalla... :D 
Matkalla kotiin,siis lepuskin kautta himaan, ehdin ekaksi raivota puhelimessa jokaisen kanssa joka vain vastasi puhelimeen, antakaa anteeks jookos? :) ja päädyin lepuskiin bisselle. Olin varmaan jo aika tuiterissa, koska nukahdin bussiin ja sieltä minut herätti kaksi sinisiin uniformuihin pukeutunutta herrasmiestä, hävetti ihan VI***TI! Ai, että on morkkis vieläkin.
Noh, nähtiin sitten siskojen kanssa, kävimme kaupassa, teimme ruokaa jne. Meidänhän piti käydä kaveria moikkaamassa, mutta koska hän ei vastannut puhelimeen päädyimme lähtemään baariin.
Oloni alkoi olla jo ihan ok, mutta tämä demoninen tyhjä pää keksi sitten ostaa itellensä yhden salmarishotin. Jokainen joka minut tietää ennestään, varmaan jo tajuaakin et se jos mikä ei ole kannattava peliliike :)
Loppu illasta,no comments! Hävettää niin paljon ja päätinkin et ens viikonloppuna jään ihan vain kotiin.
Onneksi kuitenkin selviydyin kaverini kanssa Selloon sunnuntaina, en tosin 14.00-15.00 aikaan kuten sovittiin, mut pääsin kuitenkin :)
Hän taas oli aivan varma, että en selviytyisi sinne darraltani.

Btw, tein cdon:lta tilauksen. Sain tilattua lempisarjani kaksi viimeistä tuotantokautta (aikaisemmin 12 e, nyt vain 8 e!) :) kaverille leffan ja Twilight sarjan kirjan "Epäilys" ja kovakantisena. Yritin ettiä sitä muualtakin, mut täältä sen sai tilattua halvimmalla.
Luen tällä hetkellä niin hauskaa kirjaa, Matkalla nörttiyden ytimeen, kirjoittanut Julie Hrpern. Se ei ehkä ole juuri minun ikäluokalleni sopiva kirja, mutta kirja on niin hauskasti kirjoitettu :) Suosittelen ihan jokaiselle! 












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti