Lukijat

lauantai 24. marraskuuta 2012

Feeling miserable, looking like SH*T!


Tuskien taival ohi. Ja nyt puhun työviikosta.
... Siis tällä viikolla kaikki on mennyt pieleen.
Tarkoituksena oli työn jälkeen, ahertaa kotona niin paljon kuin mahdollista ja ahertamisella tarkoitan siivoamista. No kai mä nyt jotakin sain aikaseksi...
Menin Maanantaina töihin hyvillä mielin, viikonloppuna oli oikein mukavaa ja olo oli mitä mahtavin (ei siis mitää  järkyttäviä jälki darra olemuksia). :D 
Pääsin tekemään toisia hommia ja olin innoissani, kaipasinkin hieman uusia haasteita ja maisemia töissä, ettei kaikki olisi aina samaa kangistunutta pakertamista. 
Olin innoissani tasan siihen asti kunnes huomasin minkälaisen kaaoksen eräs nimeltä mainitsematon mieshenkilö oli jättänyt jälkeensä. Semmonen SAA**NAN LAISKA ***** ja sit sitä viel "palkitaan" siitä, että se jättää hommat vähän niinkun puoliks kesken. Yeah, tämähän viikko alkoi lupaavasti, mut ei vielä ollut paniikkia ilmapiirissä.Kotona jaksoin sentääs olla sen verran pirteä, että hoidin loput pyykkituvasta :)
TIISTAI:
Lisää epäonnea tiedossa, möhlin itse töissä. Virhe ei ollut iso eikä merkittävä, mutta se tiesi kaksinkertaista hommaa. Ihankun ei muutenkin olisi liikaa töitä jo nyt? Pienetkin takapakit voi ottaa kupoliin, uskokaa pois...
Päivä oli niin kurja, että jouduin ostamaan kaupasta muiden ruokaostosten lisäksi hieman lisälohtua, eli namikkaa ja limukkaa. 
KESKIVIIKKO:
"Minä täällä hei! Ootko sä tulossa töihin vai et?"
"Voi VIT** VIT** VI**U! Tuun heti kun ehdin."
"Juu, ei mitään hätää. Tule heti, kun ehdit, kunhan tulet."
...Eli nukuin pommiin onnistuneesti. 
Tämmöset aamuherätykset on kaikkein paskimpia, siinä kun tuppaa koko päivän aikataulut menee sekasin. Pur.
No hoidin hommat niin ripeästi kuin kykenin ja pystyin. Jouduin kuitenkin olemaan töissä tunnin pidempään kuin mitä oikea työaika oli. (Päätin siin työajalla korjailla erään tunarin virheitä, että oma työ luistaisi mukavammin, vaikka olin kovasti uhonnut, etten niin tekisi...)
Tulin takaisin pihalta ja ovi oli kiinni. 
"Ei helvetti, mitä mä nyt teen?" Onneks esimies oli viel paikalla ja tuli avaa oven. 
"Onneks olin viel paikalla, muuten sä olisit jo kohta soittanut mulle." ... Juu tosi hauska vitsi.
Jäin sitten vielä sisälle puoleks tunniks ja kun viimein olin vaihtanut vaatteet ja lähdössä kotiin, ulko-ovi ei aukea, koska lukko on rikki. PANIIKKI! Bussiin on kerittävä. Onneks just sillä hetkellä työkaveri tulee sisään ja päästää mut ulos...
TORSTAI: 
Ei maata jyrisyttävä päivä. Korjasin loput tunarin virheistä, vain ja ainoastaan omaksi iloksi (vaikka tottakai, kun olen tehnyt hyvän työn en kuitenkaan pääse ensi viikolla niistä työn iloista nauttimaan!) 
Päätin sitten hoidella vielä loppuviikon ruokaostokset (KYLLÄ, ostin vähän lohtu namppaa ja limukkaa kun tää viikko raastellut hermoja sen verran paljon!) ja siivoilin sitten tuon ainaisen ikuisuus projektin, VESSAN. Tuskin kenenkään lempihommia, kyseisen asunnon osan siivoaminen?
PERJANTAI:
Valivalivali. Liikaa hommia tälle päivälle. Muuten se asia ei olisi edes haitannut ellei käteni olisi taas ollut kipeä. 
"Voi VIT** VIT** VI**U VI**U SAATANA!"
"No äläs nyt, nythän on Perjantai, kaikki on ihan hyvin!"
Juu toki on. Ärsyttävää tuollainen kommentointi. Ärsyttää vaan kahta kauheemmin. 
Onneks oma uurastaminen helpotti päivää. Jouduin kylläkin menee Hesburgeriin syömään työkaverin kanssa ja ostamaan hiusvärin ja uuden muistikirjan lohdukkeeks. Tällaiset huonot viikot töissä aiheuttavat yllättävää köyhtymistä ja hiustenlähtöä. Sain tällä viikolla paljon virikkeitä aloittaa katsomaan niitä koulupaikkoja ja mihin aloille sitä hakis. Eli kaiketi jotain hyvää sitten kuitenkin :) 


haropeikko Mammahan se siinä, tukka revittynä puolksi päästä ja naama samanlaisessa irveessä kuin aina :D 

P.s Ja J-man seuraavan kerran, kun soitat niin soita vaikka sillon kun 
sovitaan etten nukkuis koko päivää, äläkä 3.3o yöllä. Terveisin: Siitä asti ylhäällä! MUR!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti