Lukijat

torstai 1. marraskuuta 2012

Nysse sitten tuli...


Eli siis talvi tuli aikaseen. Kylhän sitä osas odottaakkin, kun työtoverit puhu et taivaalta räntää satais,olisi pitänyt sataa jo aikoja sitten. 
Pienessä paniikissa ja kovassa rahapulassa sitten pelkäsin viimeset pari viikkoa, et ei nyt tulis mitään vodaa taivaalta, koska työkenkäni ovat rikki ja kotona minulla ei ole kuin kahdet tajuttoman ohkaset tennarit.


Nuba mamman rikkinäisten työkenkien kanssa <3


Viime viikonloppuna sain itseni liikkeelle ja lähdin kenkäostoksille, se jos mikä on minun henkilökohtainen helvettini. Olen jo lapsesta asti vihannut ostaa kenkiä, en siis nähtävästi ole kovin naisellinen nainen... :) 

Jouduin ottamaan "salatililtäni" taas rahaa. Mutta sain kaiken tarvittavan ja enemmänkin.
Löysin alennuksesta lämpimät karvaturret, juuri sopivat kun menee töihin ja tulee töistä. Soveltuu myös Nuban kanssa lenkkeilyyn oikein sopivasti.Samaan aikaan sellossa oli Anttilassa kaikki Lumenen meikit -40% alennuksessa, joka sinänsä oli hyvä tuuri koska ripsarini ja puuterini oli loppu. Oikeasti nämä olisi maksanut minulle 94 euroa, mutta alennuksessa maksoin vain 60 euroa. Seuraavana päivänä löysin 25 eurolla tossut töihin. Sivussa harmaalla pohjalla on ihania pääkalloja, ajattelen että potkin talvea persuuksille näillä popoilla :) 





Lauantaina ehdin toki tehdä muutakin kuin shoppailla, kävin siskoni tupaantuliaisissa ja tämä salainen namidrinkki aiheutti humalaa ja rähinää. 
Onneksi oli huisin hyvä juoma, muuten heittäisin sen kiellettyjen juomien listalle, ufoshotin jatkoksi ;D 




... Nyt olo on aika kurja, tukkoinen ja kröhänen. Olen yrittänyt selvitä vain päivän kerrallaan ja hyvin etenee kun huomenna on edessä Perjantai. Eli siis viikko lähes lusittu.
Löysin viime viikolla "Pikku Joesta" joka sijaitsee Espoontorilla, Tuija Lehtisen Mirkka sarjan ensimmäisen kirjan. Olen yrittänyt jo kauan etsiä tätä kirjaa, odotan enemmän kuin  innolla pääseväni lukemaan, toisessa 
kädessä kirja ja toisessa mukillinen kuumaa kaakaota :) 



Hyvää Marraskuuta kaikille jotka pitävät pimeästä ja kaikille jotka eivät pidä,seuraa tärkeä tiedotus, taas yksi kuukausi lähempänä kesää <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti