Lukijat

torstai 8. marraskuuta 2012

Vovoi, sen yhren tähren,onko IFFIL?


Mietin tässä vain, että minkäköhänlainen vakuutus pitäisi ottaa, jos tuntuu et kadottaa ja rikkoo tavaroitansa liian usein? Ja kehtaiskohan tätä ihan kysyy IFFILTÄ? 
Eli siis joo moi, kadotin kamerani viime Lauantaina. Ja mitenkö tämä tapahtui? En rehellisesti tiedä, varmaan karma tapahtui tai jtn. Alotetaanpa kuitenkin ihan alusta tämä kertomus.
Elikkä viime viikolla niinkuin jo ehdin kitistä, tunsin oloni hieman kipeäksi. Olin suunnitellut olevani viikonlopun kotona, leväten ja siivoten jne (LUE: syöden ja läskistyen!!) :D Alku vaikuttikin lupaavalta, siskoni osti meille elokuvan (KAUHUA) ja minä ostin ruoantekoainekset. Kyläilyn alussa teimme tortillalasagnen (oikein makoisaa, mutta ohjeessa oli liikaa mausteita) ja jälkiruoaksi PITI tehdä suklaalla päällystettyjä banaaneja, mutta koska kaupassa ei ollut yhtään banaaneja niin ostin sitten vaahtokarkkeja (OLIVAT MUUTEN IHAN SAATANAN PAHOJA!)
Tiesin jo päivällä päässäni vilisevien ajatusten takia, että menojalkaani vipattaa, perkeleen jalat sahaan ne kohta poikki, ja lähdimmekkin käymään äidillämme. Siellä sitten joimme ja kuuntelimme musiikkia ja saimme idean lähteä kannunkulmaan, jossa oli Halloween bileet (En tajua miksi juuri SINNE, mehän vihataan sitä paikkaa?) Ennen,baarissa ja sen jälkeen ei tapahtunut mitään erikoista, mitä nyt tulin Sunnuntaina kotiin ja kameraa ei löydy ei sitten mistään. Jos joku ruoja sitä pitelee hallussaan, katoppa sitä dogelin sympaattista naamaa ja palauta se kamera heti takasin mulle! Siis ei se ollut niin arvokas, mutta siellä oli paljon kuvia Nubasta ja Lauantai illasta joita en vielä ollut saanut koneelle ja se oli vasta 2kk vanha jne... 
Ymmärrätte varmaan, että me vasta tapailtiin toisiamme, toisaalta siksi varmaan se karkasikin multa... Paska kamera... MUR! :D Ja jos se löytyy, varsinkin kotoa, annan jokaiselle tämän tarinan kuulleelle 20 eukkoa suoraan händyyn! 
... Olen yrittänyt olla kunnon salapoliisi koko viikon ja yrittää jos se kamera jostain löytyis. Sen tuoma stressi ja tukkoisuus aiheutti oikein mukavan jäynän tänään, nukuin pommiin. Meni koko päivä sekasin töissä ja kotona, ja jos multa kysytään niin juu, siivoan sitten viikonloppuna koko asunnon. 
Jepsis jepulis, minä lähden tekemään elokuva tilausta, olen ansainnut muutaman uuden elokuvan itselleni.

P.s. MR DARCY ja Jacob Grimm (kahdella ämmällä) :P ovat vallanneet televisioni <3

P.p.s Viikon piristysruiske. Sain töissä lahjan. Eräs työntekijämme maalaa kaikille työtovereilleen persoonaalliset kahvikupit ja minä sain tällaasen. :)



P.p.p.s olen pahoillani kuvan paskasta laadusta, sekun tuppaa itkemään kadotetun poikaystävän syndroomaa tämä tietokoneeni webbicämi... :( 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti